Content marketing bureau België

0
%
van de Belgen gebruikt Google.
Bijna
0
miljoen
Belgen zijn actief op Facebook,
waarvan 5,3 miljoen dagelijks.
0
%
van de Belgische beroepsbevolking gebruikt LinkedIn.
0
miljoen
Belgen zijn actief op Instagram.

Ook Pinterest, Twitter, Snapchat… zijn populair.

Maar wordt jouw kmo online gezien en vlot gevonden?

Welkom bij Content Makers, jouw content marketing bureau dat al 10 jaar gespecialiseerd is in social media voor bedrijven en online marketing strategie voor kmo’s in België.

Wat is content marketing?

Content marketing is op een relevante manier prospects en klanten aantrekken zonder direct je product of dienst aan te prijzen. Je biedt als bedrijf waardevolle informatie aan waarmee je je doelgroep inspireert en op een spontane manier activeert. Dat is in essentie de definitie van content marketing. Veel bedrijven maken volop de switch van traditioneel storende reclame naar content marketing. Wij passen al sinds 2008 deze techniek toe bij al onze klanten, alleen had dit toen nog geen naam. Nu heet het “content marketing” en is het een hype.

Meer weten over de content marketing techniek? Here you go >>

Wat doen we dan?

Als content marketing bureau staan we kmo’s strategisch bij, posten, bloggen, vloggen en promoten we jouw business, diensten en producten op een verfrissende en creatieve manier. 100 % online natuurlijk. Storytelling, content marketing, inbound marketing, video marketing, lead generation, e-mailmarketing, remarketing, Google optimalisatie, social media advertising… Yep, wij zijn helemaal mee! Maar als deze buzz-woorden jou he-le-maal niets zeggen dan komen we graag langs om jou glashelder uit te leggen wat de do’s en don’ts zijn van content marketing om jouw kmo online te boosten, zonder dure marketingtermen. Beloofd!

Meer weten over onze expertises en aanbod? Here you go >>

Voor wie werken we?

Content Makers werkt als content marketing expert voor kmo’s in België die geen uitgebreide sales- en marketingafdeling hebben. Of, kmo’s die geen tijd of expertise in huis hebben om zelf hun sociale media professioneler aan te pakken maar die wel stevige groeiambities hebben. We klikken met kmo’s die een betrouwbare social media sparringpartner zoeken die 1-op-1 werkt, lange termijn denkt, gepassioneerd is door alles wat online beweegt en uiteraard super sympathiek is.

Meer weten over onze klanten en de ROI? Here you go >>

Wie zijn we juist?

Zaakvoerder Maarten Rottiers staat al 10 jaar met beide voeten in het vak en kan rekenen op een uitgebreid team van digitale specialisten. Geen klassieke reclamejongens en –meisjes maar wel een goed op elkaar ingespeeld team van experts waaronder een online content marketing strateeg, account manager, copywriters en grafisch designer voor e-nieuwsbrieven, blogs en social media posts en een professionele crew (cameraman, monteur,…) om social media video’s te maken, een fotograaf, een SEO & SEA specialist, digital advertising experts. Gepassioneerd en ambitieus? Recht door zee en no-nonsense? Humoristisch en een tikkeltje visionair? We pleiten schuldig! Wij slagen erin om voor elke klant de juiste toon en stijl te vinden.

Meer weten over ons content team? Here you go >>

En waarom doen we dit?

Wij worden content van de kick om onze sociale media posts en online campagnes te zien scoren bij onze klanten. Omdat we ontroerende klantenmails ontvangen om ons te bedanken voor meer merkbekendheid, meer online impact, meer warme leads, meer klanten en meer omzet. Omdat wij genieten van creatieve content te maken en ons uit te leven in visuals, bedrijfsvideo’s, blogartikels, e-mailings, e-books, testimonials en andere digitale pareltjes. Wij zijn denkers en doeners en zijn op zoek naar klanten met dezelfde ingesteldheid.

Meer weten over onze aanpak? Here you go!

Waarvoor mag je Content Makers bellen?

 • Content marketing strategie & plan opstellen
 • Social media posts laten maken voor Facebook, LinkedIn, Pinterest, Instagram,…
 • Design van social media posts, banners, advertenties
 • Opnemen bedrijfsvideo, sociale media video, productvideo, vlog, 360° video
 • Fotoshoot voor social media (producten, diensten, bedrijf)
 • E-books, bloggen, white papers, testimonials, poll…
 • SEO copywriting & opzetten landingspagina’s
 • E-nieuwsbrieven (GDPR) & e-mail marketing automation
 • Facebook & LinkedIn advertenties maken (maken en meten)
 • Kostprijs van social advertising optimaliseren en budgetbeheer
  (samenstelling doelgroepen, budget, conversie, …)
 • Opzetten SEA campagnes (Google Adwords) & online advertising
 • Posten, monitoren, rapporteren, bijsturen van online campagnes
 • Voor een brainstorm met een lekkere koffie van onze buurvrouw Alice