LinkedIn staat niet stil. De ene nieuwe functie volgt de andere op. Nu: een handige functie voor bedrijven. Je kan nu ook je privéconnecties uitnodigen om jouw bedrijfspagina te volgen.

Hoe?

Handig, toch? Zo bouw je makkelijker je LinkedIn bedrijfspagina uit. Maar… let op dat je niet gaat spammen. We verwachten dat veel bedrijven de komende weken mensen gaan uitnodigen voor hun pagina. Wij gaan alvast enkel een selectief deel van onze privéconnecties uitnodigen.

Nog een nieuwigheid: op het moment dat iemand jou als nieuwe connectie wil toevoegen, komt ook de bedrijfspagina in beeld, waarna gesuggereerd wordt om ook deze te gaan volgen.

Wat denk jij? Wordt het een handige tool of brengt het een spamgolf teweeg?

P.S.: de functie is nog niet voor iedereen beschikbaar, maar wordt geleidelijk aan uitgerold. Het kan dus dat jouw bedrijf deze nieuwe feature nog niet te zien krijgt, maar in de loop van de volgende weken, komt het zeker tevoorschijn. 😉

Vervagen, met de talrijke nieuwigheden op LinkedIn, de grenzen tussen LinkedIn en Facebook & co? Lees onze mening in dit artikel.