Staat jouw onderneming op de kaart, of blijf je onder de radar? Met een bruisende blog en boeiende content op sociale media blijf je top of mind bij de mensen die jij wil bereiken.

Wij verzorgen communicatie op maat van kmo’s en professionele organisaties. 

Het bereik en de uitstraling van je onderneming is cruciaal, en daar zetten we alles op in. Wij bieden het totaalplaatje: van strategie, contentplan en creatie, tot publicatie en advertising, meten van de resultaten en bijsturen waar nodig. Schuif met ons aan tafel, vertel ons jouw verhaal en samen bouwen we de sterkste strategie.

Vaarwel reclame, hallo straffe content

Contentmarketing is een filosofie. Geen reclame, wel sterke en overtuigende content waarmee je de aandacht van je doelgroep trekt.

Wie overweegt om een product te kopen, een organisatie te steunen of een dienst in te schakelen weet graag waar hij of zij aan toe is. Mensen zijn op zoek naar betrouwbare informatie en vermijden gladde verkooppraatjes. Dus als jij die informatie aanreikt, wordt dat opgemerkt. Je helpt mensen om een gefundeerde keuze te maken, en dat schept vertrouwen. Zo bouw je een positieve band op met je doelgroep.

Vertrouwen opbouwen, expertise uitstralen en zo zorgen voor meer merkbekendheid, een sterker imago, meer leads en meer websiteverkeer: daar gaan we voor.

Ons team brengt jouw verhaal

In 2019 bracht Propaganda 25 jaar ervaring in contentmarketing aan boord als medeaandeelhouder. Michel Libens, CEO van Propaganda, is de voorzitter van onze Raad van Bestuur. Propaganda verzorgt onze backoffice, zodat wij kunnen focussen op de kernzaak: doeltreffende  communicatie en sterk creatief werk.

De ‘content makers’ zijn een geïnspireerd team creatieve storytellers: copywriters, videomakers, graphic designers, fotografen, projectmanagers en marketingstrategen. Voor elke klant vinden zij de juiste toon en stijl. Gepassioneerd en ambitieus, rechtdoorzee en no-nonsense, ernstig als het moet en met humor als het mag: we pleiten schuldig!

Onze ambitie? Content Makers uitbouwen tot het strafste en grootste contentmarketingbureau voor kmo’s en professionele organisaties. Met creatieve communicatie als passie en een focus op kwaliteit.

Let’s talk!

Wil je meer weten over onze aanpak, of ben je benieuwd naar jouw potentieel? Onze deur staat open voor een gesprek en een lekkere kop koffie. 

Tot gauw!