DE CONTENT MAKERS AANPAK​

0
%
van de Belgen gebruikt Google.
Meer dan
0
miljoen
Belgen zijn actief op Facebook,
waarvan 5,3 miljoen dagelijks.
0
%
van de Belgische beroepsbevolking gebruikt LinkedIn.
Meer dan
0
miljoen
Belgen zijn actief op Instagram.

Kies je doelstelling en wij gaan er samen voor

Meer offerteaanvragen
Meer telefoons van potentiële klanten
Meer websitebezoekers
Meer interactie op je sociale media, online community uitbouwen, van fans klanten maken
Meer leads voor je sales team
Meer bezoekers in je verkooppunten, winkels, op een beurs, …
Verhogen klantentrouw, betere upsel
Boosten van je merkbekendheid en imago, of imagoswitch bij je doelgroep

Onze aanpak

Om de gewenste commerciële en communicatiedoelen te realiseren, gaan we samen stap per stap te werk.

Strategie

Samen leggen we de overkoepelende content marketing-strategie vast (online én offline). We nemen de tijd om de doelstellingen, de usp’s voor de doelgroepen, de kanalen (online én offline), … vast te leggen in een overkoepelende content marketingstrategie. Samen brengen we één lijn in je communicatie online (Facebook, LinkedIn, Instagram, Pinterest, e-nieuwsbrieven, blog, …) én offline (beurzen, […]

4 januari 2019

Content plan

We vertalen de strategie samen naar een content plan voor je sociale media en blog, aan de hand van een content kalender.  De content strategie wordt in een content plan en kalender gegoten met concrete onderwerpen, publicatiedata en de geschikte sociale media kanalen. We brengen een rode draad in jouw online communicatie en plannen alles […]

4 januari 2019

Creatie

Creëren van video’s, social media posts, blogs, klanten cases, e-books, white papers, e-nieuwsbrieven, …  Wil je graag hulp voor de content creatie? Dan kan je beroep doen op ons creatief team knappe koppen met 10 jaar ervaring (copywriters, videocrew, grafisch designer, …).

4 januari 2019

Verspreiden & adverteren

De content posten en adverteren op je sociale media en website. Opmaken en uitsturen van e-nieuwsbrieven.  Door te adverteren op de sociale media kan je nieuwe doelgroepen aanboren, meer leads verzamelen en je naambekendheid vergroten. Wij tekenen de advertentiestrategie uit, zetten de online advertising campagnes op, budgetteren en rapporteren.

4 januari 2019

Resultaten

Online is alles meetbaar. We volgen de cijfers op om zo de gewenste doelstellingen te bereiken. Je wil meer offerteaanvragen, meer leads voor je sales team, boosten van je merkbekendheid en imago, … Content Makers houdt niet van een vinger-in-de-lucht-aanpak, maar volgt de impact van je content marketing, website en social media op door analyses, A/B-testing […]

4 januari 2019

Te weinig tijd, inspiratie, mankracht of goesting?

Tijd om Content Makers in te schakelen!

Stap 1

Mail of bel ons

Mail of bel ons

In een eerste vrijblijvend gesprek doen we een quick scan van je content aanpak, social media en online marketing: wat doe je al en wat nog niet? Wat zijn de valkuilen, obstakels en waar zit het groeipotentieel? Hoeveel wil je investeren? Zijn we een match? We lichten onze aanpak toe en geven al heel wat waardevolle inzichten en tips mee.
hallo@content-makers.be
0479 80 03 95

Stap 2

Pakket op maat met een fixed prijs...

We maken een pakket op maat

Welke doelstelling wil je bereiken? Wil je veel of weinig uitbesteden? Alles kan! Belangrijk is dat we steeds een offerte op maat bezorgen met een fixed prijs. Een all-informule zonder financiële verrassingen achteraf. Helder en duidelijk!

Stap 3

Groen licht? Let’s go!

Groen licht? Let’s go!

Het Content Makers team is klaar om online te knallen. Jij kan je 100% focussen op je core business en wij gaan 100% focussen op jouw social media en online marketing. Wij bedenken, creëren, posten, adverteren en monitoren steeds in nauw overleg zodat we een duurzame samenwerking kunnen uitbouwen.

Interesse?

#socialmediavideo, #contentplan, #socialmediastrategy, #storytelling,
#contentmarketing, #videomarketing, #inboundmarketing, #leadgeneration,
#e-mailmarketing, #remarketing, #socialmediaadvertising