Hoe sterk sta je online?

Doe de test en ontdek hoe je organisatie scoort t.o.v het gemiddelde. Ontvang 30 direct toepasbare verbeterpunten over je online strategie, de contentkwaliteit, je bereik, rendement en meer. Want de juiste aanpak levert meer merkbekendheid, klanten en leads op.

Bedrijven en organisaties worden op de proef gesteld. Met een recordaantal Belgen achter de PC is online communicatie relevanter dan ooit. Sterker online: het is een voorwaarde voor duurzaam ondernemen. Persoonlijke analyse van jouw belangrijkste online communicatiekanaal (Facebook, LinkedIn, Instagram, blog, …). Gratis, een geschenk van maar liefst 300 euro.

Hoe staat het met jouw strategie, contentkwaliteit, bereik, rendement en meer? Onze analyse zet je op weg naar een nog straffere communicatiestrategie. Zodat jouw organisatie de maximale resultaten bereikt.

Wat?

Onze experten bekijken jouw belangrijkste online communicatiekanaal. Leer op basis van onze 10 jaar
ervaring en succesvolle methodieken bij klanten zoals Beweging.net, de Voedselbanken, Jobat en talrijke andere kmo’s.

Hoe?

Jij bezorgt ons hieronder jouw gegevens en wij doen de rest.

Het resultaat? 

Je ontdekt hoe je organisatie scoort t.o.v het gemiddelde. Plus 30 direct toepasbare verbeterpunten over je online strategie,
de contentkwaliteit, je bereik, rendement en meer. Want de juiste aanpak levert je meer merkbekendheid, klanten en leads op.

1 rapport

Een analyse op maat geeft inzicht in je strategie, de kwaliteit van je content, je bereik en meer.

Jouw voordeel?

✔ Persoonlijke analyse
✔ Helder rapport
✔ Strategisch inzicht
✔ Professioneel advies
✔ Directe verbeterpunten

0
criteria
Analyse o.b.v. criteria zoals communicatiethema’s, type en kwaliteit content, doelgroep en bereik.
0
tips
Je krijgt een klare kijk op je potentieel en ontvangt duidelijke, direct toepasbare verbeterpunten.
0
rapport
Een analyse op maat geeft inzicht in je strategie, de kwaliteit van je content, je bereik en meer.

Sterkere content aanpak.

Ontdek je online potentieel, boost je resultaten!
Bezorg ons de gegevens van je belangrijkste online communicatiekanaal en wij doen de rest.

* verplicht in te vullen
Welk online kanaal wil je graag laten bekijken? *
Via welk kanaal heb je dit aanbod ontdekt? *

De samenwerking met Content Makers verloopt heel vlot. Er worden door hen heel strategische lijnen uitgetekend op voorhand, zodat we duidelijk weten waaraan we starten, wat er van ons en van Content makers verwacht wordt. Daarna is het een zeer pragmatische aanpak, waarbij we altijd snel naar leuke acties toewerken.

Tom Arts

Zaakvoerder Succes Koffie

Wat ons vooral is opgevallen is dat het aantal effectieve deals uit social media opmerkelijk is gestegen sinds onze samenwerking met Content Makers. Vroeger werd onze social media wel bemand, maar niet op een structurele manier. Door er structuur en ritme in te brengen zien we ook de resultaten. De kwaliteit van onze sociale media en blog is nu ook eindelijk op het niveau van onze expertise!

Marina De Groof

Zaakvoerster DGI Bedrijfsvastgoed

Zonder Content Makers hadden we niet zo kunnen groeien. Alleen al de eerste 6 maanden leverde dat 10-tallen extra klanten op.

Véronique Lecluyse

Zaakvoerster Dieet Lecluyse

Wij doen met Jobat wekelijks een beroep op de talenten van Content Makers, en dit sinds 2009. Met als doel het genereren van traffic naar onze website www.jobat.be enerzijds en de volledigheid van onze informatie rond rechten & plichten, solliciteren en carrière anderzijds. Een onderwerp tot in de diepte uitspitten, het advies van de nodige deskundigen inroepen, een onderwerp op een overzichtelijke en begrijpbare manier voor iedereen neerpennen … Content Makers kan en doet het allemaal.

Kristof Verhasselt

Digital Traffic & Content Manager Jobat

Interesse in een telefoontje?

#contentmarketing, #marketingscan, #socialmedia, #digitalmarketing, #onlinesucces, #boostjekmo, #boostjeorganisatie, #contentplan, #socialmediastrategy, #storytelling, #contentmarketing, #leadgeneration