Test je content: gratis scan

Klaar voor een upgrade van je communicatie? Tijdelijke actie: we lichten gratis jouw belangrijkste online communicatiekanaal door. Een geschenk van maar liefst 500 euro. 

Eerlijk? Traditionele reclame is out. Wie vandaag gezien en gevonden wil worden, zet in op een sterke online strategie. En die reikt van je website over sociale media tot je mailings en nieuwsbrieven. 

Hoe staat jouw kmo er vandaag voor en wat is je potentieel? Wij geven je inzicht. Op basis van 150 criteria bekijken we de content en aanpak van jouw communicatiekanaal naar keuze (Facebook, LinkedIn, Instagram, blog, …). Hoe staat het met je zichtbaarheid, vindbaarheid en bereik? Ons rapport zet je op weg naar een nog straffere communicatiestrategie. Zodat jouw organisatie de juiste mensen maximaal bereikt.

Wat?

Onze experten lichten jouw belangrijkste online communicatiekanaal door op basis van 10 jaar
ervaring en succesvolle methodieken bij klanten zoals Beweging.net, de Voedselbanken en Jobat.

Hoe?

Jij bezorgt ons hieronder jouw gegevens en wij starten de scan.

Het resultaat? 

Je ontvangt 30 direct toepasbare verbeterpunten.

De opstap naar een upgrade van je online strategie.

Jouw voordeel?

✔ Persoonlijke analyse
✔ Helder rapport
✔ Strategisch inzicht
✔ Professioneel advies
✔ Directe verbeterpunten

0
criteria
Analyse o.b.v. criteria zoals communicatiethema’s, type en kwaliteit content, doelgroep en bereik.
0
tips
Je krijgt een klare kijk op je potentieel en ontvangt duidelijke, direct toepasbare verbeterpunten.
0
rapport
Een rapport op maat geeft inzicht in je strategie, de kwaliteit van je content, je bereik en meer.

Ontdek je potentieel, boost je bekendheid!
Bezorg ons jouw gegevens en wij starten de scan.

* verplicht in te vullen
Welk online kanaal wil je graag laten doorlichten? *
Via welk kanaal heb je deze scan ontdekt? *

De samenwerking met Content Makers verloopt heel vlot. Er worden door hen heel strategische lijnen uitgetekend op voorhand, zodat we duidelijk weten waaraan we starten, wat er van ons en van Content makers verwacht wordt. Daarna is het een zeer pragmatische aanpak, waarbij we altijd snel naar leuke acties toewerken.

Tom Arts

Zaakvoerder Succes Koffie

Wat ons vooral is opgevallen is dat het aantal effectieve deals uit social media opmerkelijk is gestegen sinds onze samenwerking met Content Makers. Vroeger werd onze social media wel bemand, maar niet op een structurele manier. Door er structuur en ritme in te brengen zien we ook de resultaten. De kwaliteit van onze sociale media en blog is nu ook eindelijk op het niveau van onze expertise!

Marina De Groof

Zaakvoerster DGI Bedrijfsvastgoed

Zonder Content Makers hadden we niet zo kunnen groeien. Alleen al de eerste 6 maanden leverde dat 10-tallen extra klanten op.

Véronique Lecluyse

Zaakvoerster Dieet Lecluyse

Wij doen met Jobat wekelijks een beroep op de talenten van Content Makers, en dit sinds 2009. Met als doel het genereren van traffic naar onze website www.jobat.be enerzijds en de volledigheid van onze informatie rond rechten & plichten, solliciteren en carrière anderzijds. Een onderwerp tot in de diepte uitspitten, het advies van de nodige deskundigen inroepen, een onderwerp op een overzichtelijke en begrijpbare manier voor iedereen neerpennen … Content Makers kan en doet het allemaal.

Kristof Verhasselt

Digital Traffic & Content Manager Jobat

Interesse in een telefoontje?

#contentmarketing, #marketingscan, #socialmedia, #digitalmarketing, #onlinesucces, #boostjekmo, #boostjeorganisatie, #contentplan, #socialmediastrategy, #storytelling, #contentmarketing, #leadgeneration