Website content

Heb je een webbouwer die technisch sterk is maar geen SEO teksten levert?
Staan de juiste Google zoekwoorden wel op de juiste plaats in jouw website?
Wil je je website meer activeren door toffe artikels, informatieve blogs, testimonials, klanten cases en bedrijfsfilmpjes te publiceren op je website?

Welkom bij Content Makers, jouw content marketing bureau dat jouw website SEO technisch en inhoudelijk optimaliseert voor meer trafiek naar je website.

SEO websiteteksten

Onze SEO copywriters verplaatsen zich in de leefwereld van jouw doelgroep en schrijven met een vlotte en professionele pen wervende webteksten die Google en jouw klanten fantastisch vinden.

Blogs en video’s maken

Samen tekenen we de krachtlijnen uit voor SEO vriendelijke content zoals webcopy, blogs, informatieve en inspirerende artikels, e-books, testimonials, klanten cases en video’s. We zetten jouw online communicatie op punt en zorgen ervoor dat jouw website ‘leeft’ door regelmatig nieuwe content te publiceren.

Content Makers werkt met een vast team van seo copywriters, seo specialisten, storytellers, cameramannen, videomonteurs, enz. Onze grootste troef is dat wij alle content creatie in eigen beheer houden waardoor we de controle hebben over de kwaliteit en de snelheid van de aangeleverde website content.

Met sterke SEO copywriting in combinatie met inspirerende en informerende blogs en video’s maken we van jouw website een online magneet.

Waarvoor mag je Content Makers bellen?

  • SEO copywriting voor website, blogs, landingspagina’s
  • Storytelling in website, blogs, nieuwsartikels, nieuwsbrieven…
  • SEO audit: zoekwoordmonitoring
  • SEO optimalisatie van bestaande webteksten
  • Marketingadvies voor de opbouw van je site
  • Fotoshoot voor je website (producten, diensten, realisaties, bedrijf)
  • E-books maken, white papers, e-nieuwsbrieven versturen, realisaties, klanten cases, testimonials
  • Bedrijfsvideo maken voor website
  • Content/vertalingen in het Frans of Engels
  • Call-to-action bepalen op de websites

Is jouw website SEO-technisch in orde?

Wij kijken met een vergrootglas naar jouw website en maken een grondige SEO analyse, zowel inhoudelijk als technisch. We brengen advies uit om alle knelpunten van jouw website om te buigen in opportuniteiten en stellen verbeterpunten voor vanuit een marketingoogpunt. Heb je een websitebouwer die technisch sterk is maar geen teksten levert? Dan zijn wij de perfecte aanvulling! We bouwen zelf geen sites, maar zorgen wel voor de SEO webteksten, blogs en het marketingadvies.

Een nieuwe websitebouwer gezocht? Geen probleem.
Wij brengen je vrijblijvend in contact met onze partnerbedrijven die net als Content Makers kwalitatief werk leveren op KMO-maat.

Interesse?

Boek een gratis 15 minuten call
met onze online marketing expert en krijg gratis advies